28 June 2009

windoo same kalian!!

Act aku malaz nk post pape mlm nie.. aku juz mahu ushar blog follower2 aku.. tetibe aku terbace entri si budak ini.. nazrul budak sekolej ngan aku.. merangkap seniur aku.. die nye entri pasal belaja loghat kedah..
tetibe fikiran aku melayang pada mak en ayah angkat aku kat sik, kedah.. windoo same kalian.. windu sgt2 wok!! da bape lame aku x balik sane... mebi last aku blik ari toh time gmbr nie aku snap...
ble aku nk blik sane lg ea?? holiday aku tggl lg semggu lebeh jew nie.. windu!! aku kepilkan sedikit foto mak en ayah angkat aku ya?? windu.. windu sgt!!



mak


ayah..

Windu Kalian

7 comments:

haruan tasek said...

wah ada mak dan ayah angkat kat kedah.... untung boleh cuti kat kedah senang kan

semOtijao~~ said...

:) ok.. besh taw ngan dowg.. aku syg sgt ngan dowg... windu!! kapan mahu ketemu ya??

:(

Nazrul Azwan said...

nnt kalo free dtg r kedah..
skunk nie musim buah buahan..
byk giler buah..tambah2 kat kwsan sik tu..huhu..

faRa @ are-lonG @ anna said...

adik along pon dpt msuk ikm sik gak..baru semlm anta....

semOtijao~~ said...

nazrul : musim buah?? sedap toh.. argghhh... windu kedah.. windu glew... windu kat mak en ayah...
along : adeq along dpt ikm?? kos apew long??

arelong said...

electronic industri...
smlm anta pon sempat mkn buah durian , manggiz n rambutan..best gler....

Mr.EquAn said...

ak taw sapa..
hahahaha...