02 April 2011

3 Bulan Lepas.. :)

first sekali nak kate aku dah selesai menghabiskan latihan industri.. selame 3 bulan.. kat RTM.. act aku tak tahu nk pilih samaade RTM or utusan Malaysia.. tp bile aku dah tnye kat owg2 yg berpengalaman dowg kate better aku buat pektikel kat RTM.. so dengan bangge nye aku pilih RTM.. first sekali aku tak taw sape2 budak kolej yg sekali ngan aku.. at last aku taw dan mereka yana dan qat.. act aku ngan dowg kat kolej tak dew la
close sgt.. tp sejak masuk RTM aku ngan dowg jd close.. close gilo.. :) thx kowg sbb banyak tolong akak.. akak sayang kowg.. :)

Qat Dan Yana

masuk jew sane aku kenal ngan mereka nie plak.. berkenalan bagai.. ngan kakak dan boss besar kat rtm Online toh..

kakak dan makcik yg adew dlm rtm online nie..

pas toh aku mule rapat ngan kakak kakak programming kat rtm online nie..

kak ross & kak sya

lg sowg walopon aku tak penah jumpe makcik nie.. tp aku rase cm aku dah lame kenal die.. thx being my fren kak dila.. :)
kak dila
pas2 aku kenal plak ngan budak prektikel yang lain.. budak Unisel Bella, pecai ngan acam.. pas2 budak KUIS nurul ngan udin.


mereka

selama 3bulan macam macam kite buat same2.. tgk muvie.. pergi mandi mandi.. lepak lepak.. makan makan.. nie la kenangan terhebat aku penah wat ngan kowg.. thx sbb jd kawan aku.. :)

















walopon usia pengenalan kite nie singkat tp jadikan perhubungan kite nie smpi akhir hayat yaw.... jadikan semua cerite tentang kite adalah kenangan terindah ye?? aku syang kowg!! :)


2 comments:

sha@violet said...

alolo...suweetnye...huhuhu...thanks gak sbb salu tolong sy yek!all the best n smile always dear!!^_^ love u!muah!:P

semOtijao~~ said...

hahahahhaa... oke makcik!! thx yaw!! love akak jugakkk!!! miwahh2.. :P