10 November 2010

Terima Kasih Ntok Semuanye.. :)

Pejam celik pejam celik.. da nak masuk bulan baru.. erm..Dan bermakne aku juge sudah habes pengajian aku di ipoh.. Lepas nie masing masing da bawak haluan untuk mengejar satu impian...

Sedeh.. Suke.. Duke.. Sume adew.. Sedeh ntok tinggal kn kawan kat ipoh.. Sedeh da tak dapat nak lepak same same.. Sedeh tak dapat nak gadoh same same.. Sedeh da tak dapat nak buat pape lagi same same.. Sedeh da tak boleh nak close cam dulu..

Da 5 sem aku kat ipoh.. Da macam macam perangai manusia yang aku jmpe..Da macam macam ragam orang aku knl..Da macam macam kerenah manusia aku kenal. Memang ipoh banyak ajar aku erti persahabatan.. Perkawanan.. Kaseh sayang.. Yeap!! Kat ipoh aku knl manusia yang talam dua muke.. Depan kite pijak semut pun tak mati.. Belakang kite.. Hampeh!! Yang tak suke nak tengok orang lebeh siket dari die.. Yang tak suke tengok orang bahagia.. Kat ipoh jugak yang ajar aku erti semangat kawan.. Erti semangat ntok berusaha.. Erti hidop.. Dan membuat kan aku semakin matang..


Lepas nie masing masing sebuk dengan urusan masing..Bile lagi dapat jadi cam nie?? Dari sem 1 lagi aku ngan kowg.. Gelak same same.. Suke same same..Erm.. Lepas nie da tak dew da gelak toh.. Da tak dew da lawak lawak cm toh.. Hurm.. Aku nak cam dulu dulu.. Aku tak nak mase berputar.. Tapi..... :'(


Aku doakan kowg buat la yang terbaeek ntok prektikel nie dan kite akan graduate same same satu hari nanti.. Insya Allah.. :) Aku sayang kowg sangat sangat!!


Especially ntok budak budak DIM0107, kowg best!! cube tgk pic pic kite.. windu kn??

budak budak P2W Fendy, ko kawan terhebat aku.. ko memang selalu adew ngan aku time aku susah or senang.. thx weh.. Amer, walopon kite da tak bape nak rapat da since ko dok stadium toh tp ingat kite penah jd kawan baik time kat cery.. windu time2 toh.. Ermm..Jaja, ko pun selalu adew ngan akak.. thx taw?? Sheqa & Yon.. Sowi kalo akak banyak wat salah ngan kowg.. akak mintak maaf sangat. Manusia memang tak pernah lari dr kesilapan..

Ntok Faike yang selalu adew ngan aku dari sem 1 sampai sem 4.. Thx pernah jd adeq akak walopon akak bukan kakak terbaeekk..

Ntok Farith yang baru aku knl sem 3 thx sbb jadik kawan tergilew aku.. Walopon kite baru jew knl time toh tp kite da macam 10 tahun knl kn?? ingat sweet memori kite k?? :)

Ntok sham.. yang tak pernah jemu ngan aku.. thx taw?? jangan lupe akak.. kalau rindu tgk pic saye k?? HAHA..

Ntok ed, ko adeq kecik aku.. meh nak garu kn bontot siket.. HAHA..

Ntok anis ngan rynn, thx jugak sbb jadi adeq akak.. HAHA.. :)

Ntok apit, ko selalu ajar aku kn? ko nie da jadik cam sifu aku da weh.. uhuks.. thx bg aku pinjam bantal en tilam ntok aku landing.. HAHA.. thx ntok semuenye. yang pntg aku ingat lagu yg ko suke.. 'ku menangis..' HAHA..

Ntok zul,kecik en budak budak umah fndy. Thx terime aku lepak kat situ.. toh jew port terbaeek aku kat ipoh.

Ntok reffi, mirul walopon aku baru jew cm rapat ngan kowg tp aku rase cm da lame knl kowg weh.. thx k buat aku gelak gelak.. hee.. :)

Pape pon aku akan doakan kowg berjaye.. Dan jangan pernah lupe aku oke?? Ingat Moon Power!! HAHA.. Insya Allah satu hari nnt kite akan jmpe dan maseh seperti dulu.. Jangan nak lose lose contact sangat oke!!

Thx pernah jadi kawan aku.. thx pernah tegur aku, thx kowg!! aku sayang kowg.. :))


2 comments:

CGG said...

ape azam tahun depan?

semOtijao~~ said...

CGG : ntok jadik yang terbaeek dan lagi terbaaeek.. :) insya allah.. :)